Trädgårdsdesign

Ta hjälp av en trädgårdsdesigner

Vi samarbetar med arkitekter, designers och konstruktörer för att erbjuda er den bästa starten inför anläggningen av er utemiljö.
Trädgårdsdesign

En trädgårdsdesigner kan rita upp och designa er trädgård i 3D för en trevlig visuell upplevelse. För våra kunder som önskar hjälp med djupgående rådgivning kring rabatter som skiftar med säsongen och dess jordstruktur, rekommenderar vi att anlita en trädgårdsdesigner. Man kan även få hjälp med en långsiktig plan för hela trädgården.

 

Vi samarbetar med ALBA STUDIO Trädgårdsdesign som ritar och designar trädgårdar i 3D. De skapar ett designkoncept anpassat efter era önskemål och som passar er trädgårds förutsättningar. Läs mer om ALBA STUDIOs designpaket här

 

Bygglovsritningar

Vi samarbetar även med arkitekter som kan erbjuda bygglovsritningar som skickas tillsammans med en eventuell bygglovsansökan. De handlingar som skickas med i en bygglovsansökan är ett Kartutradrag i skala 1:400, en Vyritning i skala 1:100, en Sektionsritning i skala 1:100. För en marklovsansökan skickas ett Kartutdrag eller en Situationsplan och Ritningar med marksektioner i lämplig skala.

Konstruktioner som kräver bygglov är till exempel plank eller mur som är högre än 1,8 m. Avsevärda markhöjningar kräver även ett så kallat marklov. Läs mer om vad som kräver bygglov och marklov på kommunens hemsida: Bygglov eller Marklov.

Är du redo för att ansöka om bygg- och/eller marklov? Klicka här
Vi hjälper gärna till med ansökan om det skulle behövas.

Är ni redo för era drömmars trädgård?

Vi har ett brett tjänsteutbud och gedigen erfarenhet av både stora komplexa trädgårdsrenoveringar till anläggning av mindre villaträdgårdar.