Om oss

Vår drivkraft

Vi drivs av att vara en del av något större som påverkar arkitektur och infrastruktur för stadsbilden i stort samt att göra det vi är bra på.

Vår vision

Vara en naturlig del av arbetet som lägger grunden till framgångsrika byggprojekt och ett växande samhälle.

Professionella

Transport, schakt & anläggningstjänster

  • Tungtransport upp till 40ton/lass
  • Flexibla lösningar
  • Samarbetande arbetslag
  • Små och stora projekt

Vi växer tillsammans

Tillsammans med våra samarbetspartners är vi med och påverkar stadsbilden inte minst i Göteborg. Utöver det är vi också med under uppbyggandet av samhället i stort. En stabil grund gör att vi kan växa tillsammans.

Är ni intresserade av att anlita oss för ett projekt, jobba hos oss eller veta mer, kan ni gärna kontakta oss. Vi är måna om att möta era önskemål och transportbehov.

Marknadsavdelningen

info@gbgtransport.se

Våra samarbetspartners

terranor logga
Terranor AB är en av de ledande aktörerna inom drift och underhåll av vägar för statliga, kommunala och privata kunder. Vi är stolta över att vara Terranors samarbetspartners.

Terranor

Vi jobbar i olika områden tillnamns med Schakt i Väst som är ett väletablerat Göteborgsföretag. SIV är specialister på förmedling av entreprenadmaskiner, transporter och yrkesarbetare.

SIV

Vi är glada över ett smidigt samarbete med Samgräv som förser stora projekt i Göteborgsregionen, till exempel Västlänken, med produkter och tjänster inom massa- och materialhantering.

Samgräv

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för expressleveranser. Vi är stolta över ett gott samarbete med Jetpak. Läs mer om Jetpak.

Jetpak

Vår samarbetspartner inom trädgårdsdesign i 3D, belysning- och planteringsplan samt rådgivning och konsultation för hållbara utemiljöer och villaträdgårdar. Läs mer här.

Alba Studio

Vår samarbetspartner inom maskinuthyrning med rätt maskiner för jobbet samt personal med gedigen kunskap och erfarenhet.

CS Maskin

Vi är stolta över vårt täta samarbete med ABT där vi köper den största delen av vårt krossmaterial.

ABT

Vi köper dagligen mängder av krossmaterial från olika Skanska-anläggningar som Vikan och Angered kross.

Skanska

Vi har bra tillgång till NCC Tagene som är bara ett stenkast från våra parkeringar, vilket innebär att vi kan leverera snabbt och billigt.

NCC

IT-kunnig personal

GBG Transport & Schakt är sprungen ur ett IT-företag vilket gör att vi kan bemöta ert behov inom teknik för tex. kommunikation. Vi har möjlighet att se till att våra chafförer lär sig den teknik som är nödvändig för uppdraget.

Vi är också mån om att våra chafförer kan svenska. Många gånger även engelska. Alla anställda på GBG Transport skattar i Sverige.