Tjänster

Transport

Behöver ni hjälp med att köra bort schaktmassor? Vill ni etablera era bodar och maskiner inför ett nytt uppdrag? Eller ni kanske behöver en kranbil bara för att hålla balkarna på plats medan ni skruvar fast dem? Oavsett om ni behöver krokbil, kranbil, tippbil eller skåpbil hjälper vi er med förmodligen stadens mest prisvärda tjänster.

Vi har transporttjänster som passar många typer av last. Välj den som passar er:

Mark- & grävarbeten

Är det dags att dränera huset eller bygga ett nytt hus? Letar ni en pålitlig markentreprenör för utförandet av husgrunden? Eller är det dags att uppgradera trädgården med en exklusiv badmiljö? Vi har erfarenheten och möjligheten att ta an större utmanande projekt med allt från poolbyggnation till stensättning runt poolen.

Vi har tjänster som passar många typer av mark- och grävarbete. Välj den som passar er:

Husgrund

Letar ni en markentreprenör som kan bygga er husgrund med totalentreprenad? Vi tar hand om hela projektet från första grävskopan, till materialtransport, rördragning och gjutning.

Vi erbjuder husgrund för villor, attefallshus, utbyggnader och industrilokaler mfl. Välj tjänsten som passar er:

Pool

Drömmer ni om att bygga upp en badmiljö i trädgården? Vår erfarenhet kommer från stora och komplexa projekt som har involverat markhöjningar, poolbyggnationer och finplaneringar mm.

Välj bland våra tjänster:

Uthyrning

Behöver ni extra personal, hyra maskiner eller fordon? Ibland händer det oförutsedda saker som sjukskrivningar eller extra arbete. Hör av er till oss.

Välj bland våra tjänster:

Har ni några frågor?

Kontakta oss och berätta mer om dina behov inom transport, schakt och anläggning. Vi hittar en lösning.