Vi är ett auktoriserat grundföretag

Typgodkänd Isolergrund

Isolergrund är en typgodkänd, fukt- och radonsäkrad grund som ser till att du undviker allergi och astma, får varma golv och ett behagligt inomhusklimat.

Vi på Göteborgs Transport & Schakt AB är auktoriserade för att kunna färdigställa din Isolergrund i Västra Götaland. Har du valt hustyp och letar nu en entreprenör för att bygga din husgrund, kan vi stå till tjänst. Letar du fortfarande rätt hustillverkare och hustyp kan du med fördel leta i listan här. Hustillverkarna i listan uppfyller alla svenska byggkrav (BBR- Boverkets Byggregler) för grunden, med komplett giltig dokumentation för husköpare, fuktsäkerhetsprojektering och besiktning. Med Isolergrund får du ett friskt hus som är tätt, varmt och fuktfritt från grunden.

Deras modulhus monteras alltid på en typgodkänd isolergrund vilket är en trygghet för er som kund. Isolergrund är utvecklad i samarbete med SP – Sveriges Tekniska forskningsinstitut och uppfyller därmed alla byggregler. Den är allergisäker och kommer med en 20 års funktionsgaranti.

Husleverantörer

som uppfyller alla BBR-krav för grunden:

Hjältevadshus
Tel: 0381-239 00
www.hjaltevadshus.se

 

Smålandsvillan
Tel: 010-434 16 90
www.smalandsvillan.se

 

Moelven
Tel: 010 122 50 50
www.moelven.com

 

Eksjöhus
Tel: 0381 – 383 00
www.eksjohus.se

 

Vida Building
Tel: 0472-439 00
www.vida.se

 

Derome Plusshus
Tel: 0340-66 64 00
www.derome.se

 

Prima Properties
Tel: 0735 293 755
www.primaproperties.se

Anlita oss i samband med ett husköp hos dessa företag:

Anlita oss på GBG Transport (Göteborgs Transport & Schakt AB) för montering av din grund. Vi är rekommenderade & certifierade av Isolergrund, tillverkare av grundsystemet med samma namn.

Isolergrund är en typgodkänd krypgrund med färdigställd fuktsäkerhetsprojektering

Typgodkänd Isolergrund är en tät, isolerad och undertrycksatt krypgrund för skolor, villor, flerbostadshus och LSS-boenden. Isolergrund är en viktig byggnadsdel för att säkerställa en frisk inomhusmiljö, den uppfyller BBR 6:5 Fukt och 6:2 Luft och inkluderar en giltig fuktsäkerhetsprojektering och tryckmätningsprotokoll. Läs mer här.

Redo för att skicka en offertförfrågan?

Det är bra om ni förbereder en arkitektritning eller en skiss på ert projekt och bifogar i ert inskick.
Gå vidare och fyll i det enkla formuläret. Vi räknar på ert jobb och återkommer med en offert snabbt och smidigt.