Vem är Super Kurt?

Med superkraften att snabbt vara på plats när det behövs, Super Kurt är vår superhjälte. Han stöttar, kontrollerar, inspirerar, effektiviserar och uppmuntrar; han är uppskattad av både kunder och personal. Varje dag kämpar han mot superskurken Phobus eller ”Phobban” som Super Kurt gillar att kalla honom.  Phobban snuvar personalen på deras arbetsglädje. Inte Okej! Som tur är har vi Super Kurt, en riktig Superhjälte, sanna mina ord.

Utrustning

Super Kurt har en smidig dräkt som skyddar mot vinden när han snabbt far mellan projekten. Över den, har han en röd mantel som gör att han sticker ut. Super Kurt gillar att synas. Manteln kan också användas som skydd från negativa tankar om den förs över huvudet. Hjälmen är utrustad med ett visir som gör att han kan förutse vissa faror. Som hjälp har han även en motorcykel i GBG Transports röda färg. Super Kurt, som oss andra, älskar starka motorer. Han är en av oss på riktigt!

Super Kurts

Egenskaper

  • Effektiviserar
  • Ser lösningar
  • Positiv energi
  • Inspirerar

Super Kurt "The backstory"

Det tuffa företagsklimatet inom transport- och schaktbranschen präglat av pandemi och inflation fick företagsledaren att ta till extraordinära försök att få fart på affärerna. När lösningen på situationen inte var helt uppenbar, beslöt han att rådfråga en AI generator-chatt. Den svarade:

”Gräv där du står och underskatta inte kraften från Gaia, jordens moder. När du hittat styrkan i dig, släpp den fri och låt den få eget liv” skrev generatorn.

”Det var ett luddigt svar” svarade ledaren.

”Så var din fråga”, skrev generatorn. ”När du vet vad du behöver mer specifikt, kommer detta att uppenbara sig.”

På natten drömde ledaren om att han var snabbare än ljuset och fick fler saker gjorda i tid än vanligt. Morgonen därpå var det dags för att skicka jord från ett projekt på jordanalys. Sedan den dagen har inget varit sig likt på Göteborgs Transport och Schakt AB.

Företagsledarens alter ego ”Super Kurt” hade fötts genom att han varit i kontakt med den radioaktiva schaktmassan.

Super Kurt är alltid redo. Är du redo för SuperKurt?

Nu kör vi

Super Kurt visar vägen, lika stiligt som sig bör. Man kan lita på Super Kurt.

Gör affär med Super Kurt

Gör affär med
Super Kurt

Experter på grävarbeten

Vi har erfarenhet av komplexa markarbeten och anlitar inte externa grävare. Vi kan gjuta både för pool och platta för poolhus eller uteplats. All schakt transporteras bort med våra egna bilar.

Bra priser

Vi kör med egna fordon och arbetar kontinuerligt med flera projekt samtidigt för att kunna hålla deponi-priserna nere. Med oss får du schaktning och bortforsling till ett bra pris.

Helhetslösning

Vi erbjuder totalentreprenad för pool, från förslag till färdig badmiljö. Med oss är du inte bunden till en specifik försäljare av poolprodukter. Vi kan sköta beställning och all kontakt med dem om så önskas.

Rabatter på stenar

Vi samarbetar med leverantörer av exklusiva kompositstenar, naturstenar och annan marksten. Bygg pool med oss och få tillgång till fantastiska erbjudanden på stenprodukter.

Vill du jobba med Super Kurt?

Letar du jobb i Göteborg? Just nu har vi lediga tjänster för C-chaufförer.

Se lediga tjänster här

Till minne av vår vän Kurt Haraldsson † 2022-09-01, Åkeriägare inom timmer och flistransport samt stor motorfantast. Tack för all inspiration.